Skip to main content

Качествeни мебели за вашия дом

Бъдете в крак с най-новите тенденции в света на мебелите! Обзведете дома си с вдъхновение и минете на следващо ниво с МЕБЕЛИ КОМФОРТ!

Learn More

ТК „КОМФОРТ“ е повече от 10 години успешно на пазара в България и Северна Гърция. Ние знаем колко е важен уютът за Вашия дом и за това старателно подбираме продуктите, които ви предоставяме. Ние сме надежден партньор в обзавеждането на Вашия хотел и офис.

За нас водеща философия е да предложим най-доброто съотношение между качество и цена, предлагайки професионално обслужване във всички аспекти.

Ние можем да проектираме и изработим мебели по индивидуален проект или да Ви предложим готови мебели от каталозите на водещи български производители. ТК Комфорт e и официален представител на Треска Мебел Трейд, Македония. Компанията е специализирана в производството на мека мебел, отличаваща се с изключително качество, модерен дизайн, разнообразие и функционалност. Моделите им са изработени от здрава букова конструкция и селекция от висококачествени материали. Със своето добре познато качество, компанията присъства на пазара от 1972 година.

Ние вярваме в хората и в индивидуалното значение на всеки за общия успех. За това постоянно се стремим да развиваме, обучаваме и вдъхновяваме екипа си. Уважаваме и вярваме на във Вас като наши потребители. Знаем, че изискванията Ви изхождат от желанието да осигурите качествен живот на себе си и вашите близките, за това приемаме много сериозно Вашето мнение. Вслушваме се в критиките и в похвалите и сме благодарни, че сме част от живота на хиляди български семейства.

От нашия шоу рум

при нас ще намерите богат избор на налични мебели

Качествени мебели за цялостното обзавеждане на дома, офиса и хотела.

На нас може да разчитате

Проектиране, доставка и монтаж.

1

ПРОЕКТИРАНЕ

Проектиране на мебели за дома, офиса и хотела.
2

ДОСТАВКА

Доставка до дома ви
3

КАЧВАНЕ

С доставката извършваме и качване на мебелите
4

МОНТАЖ

Извършаваме качествен и професионален монтаж
5

ИЗПЛАЩАНЕ

Можете да закупите мебели на лизинг
6

БОНУС

Безплатна доставка в рамките на града