Skip to main content

Начин на плащане

НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ

Доставката на мебели от онлайн магазин mebelikomfort.com се извършва с куриерска фирма Eконт Експрес – Куриерски услуги. Плащането се извършва с наложен платеж или по банков път. При плащане с наложен платеж, се начислява 2.4 % върху съответната сума, която се заплаща на куриера след преглед и тест на стоката.

При пазаруване в нашият онлайн магазин можете да заплатите, Вашата поръчка по няколко начина:

ПЛАЩАНЕ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ /Най-препочитан метод на плащане /

– За суми по–високи от 500 лв. се изисква авансово плащане на 30 % от стойността на поръчката Ви. При плащане с наложен платеж сумата се заплаща на куриера в брой или с дебитна/кредитна карта при получаване на стоката. За всяка покупка направена през онлайн магазина, ще получите документ придружен с касов бон. Същият ще бъде изпратен до адреса, който сте посочили за наша сметка.

ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ /Удобен вариант за фирми и по-големи поръчки/

При плащане по банков път, сумата се заплаща предварително. При избор на този вид плащане, срока на поръчката започва да тече от момента, в който постъпи сумата по нашата сметка.

Банкова сметка:
Фирма: ТК КОМФОРТ ООД
BIC / SWIFT: BPBIBGSF
IBAN: BG 27 BPBI 7922 1015 5996 01
ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ БЪЛГАРИЯ АД – клон Благоевград

Покупки на изплащане през TBI с 0% лихва

Покупки на изплащане през  TBI с 0% лихва Всички продукти в mebelikomfort.com (включително и промоционалните) могат да бъдат закупени на лизинг към TBI Bank. Това, което трябва да направите e, при поръчка да отбележите начин на плащане “лизинг”, ако правите поръчката през сайта, или да информирате консултанта в случай, че желаете да заявите поръчката си по телефона или в чат системата на сайта. След като поръчката ви бъде обработена ще получите обаждане от представител на банката, за да уточните всички подробности относно кредита. До 24 часа ще получите и обаждане за потвърждение на поръчка и дали сте одобрени за лизинга.

Ето как да го направиш:

1. Избери продукт от сайта. Свържи се с наш консултант на тел: 0878 80 15 80 или изпрати запитване на email: omlshop@gmail.com Наш служител от Центъра за обслужване на клиенти ще се свърже с теб, за да ти помогне да избереш своя погасителен план и да попълни данните за кредита.

2. Представител на TBI ще се свърже с теб за да регистрира искането за кредит. След одобрение на заявката ще получиш SMS и emаil със секретен линк, чрез който да прикачиш снимки на личната си карта в приложението на Банката.

3. Последна стъпка. Получаваш линк с всички документи за подписване чрез SMS и на email. За да ти е по-лесно, служител на TBI отново се свързва с теб, за да подпишеш дистанционно. Ти трябва само да продиктуваш уникалния код, който си получил на SMS. А подписаният договор и останалите документи получаваш на подадения от теб email.

4. След дистанционното подписване на договора, наш служител от Отдел Логистика ще се свърже с теб на посочения телефонен номер за уточняване срока за доставка на поръчания от теб продукт.

5. И вече сме на финала! Очаквай покупката/ите си на адрес в уточнения срок. При покупка на продукти на стойност над 150 лв. изплащането е с 0% оскъпяване на 4 равни вноски!

ПЛАЩАНЕ НА ВНОСКИ ПРЕЗ BNP PARIBA

При избор за плащане на вноски има няколко изисквания на банковите институции:

  • Да имате добра кредитна история
  • Да имате платени осигуровки
  • Да работите на постоянен трудов договор от поне 6 месеца
  • Ако работите в чужбина трябва да докажете/получавате доходите си в България
  • Да сте над 18 години

Ако отговаряте на тези изисквания, най–вероятно ще получите одобрение за лизинг!

http://www.bnpparibas-pf.bg/kredit-za-remont.html